Myflow Score

Dé app om je menstruatie bij te houden en de hevigheid ervan in te schatten!

Hevige menstruatie kan vele oorzaken hebben, waaronder ook een bloedingsstoornis. Het is dus belangrijk om de oorzaak te achterhalen, samen met je arts.[16]

myflow score review

Heb je veel last van je regels en vraag je je soms af of deze heviger zijn dan gemiddeld? Dan kan deze app je daarbij helpen!

Onwikkeld samen met Dr. Susan Halimeh, een bloedstolling experte uit Duisburg, kan de Myflow Score app je een duidelijker beeld scheppen over je menstruatie.

 

Zware menstruaties kunnen het gevolg zijn van een bloedingsstoornis zoals de ziekte van Von Willebrand. Met de juiste diagnose en begeleiding van je arts, zijn er verschillende behandelingsopties mogelijk om deze periode op een meer comfortabele manier door te komen.

Hoe weet je of jouw menstruatie heviger dan ‘normaal’ is?

Met de MyFlow Score app kan je gemakkelijk je menstruatie opvolgen. Na één of meerdere cycli geeft de app je een score, gebaseerd op de wetenschappelijke PBAC score. Deze score is een aanwijzing of je menstruatie heviger is dan normaal of niet.[42], [43]

Indien nodig, wordt verdere medische opvolging aanbevolen.

myflow input page kleinst

Download gratis!

Deze app is een erkend medisch hulpmiddel. Indien je extra advies zoekt of de resultaten wil bespreken, raden we aan naar je gynaecoloog te gaan.

Ontwikkelaar van deze app: Open Reg GmbH

UDI-DI: 111752684181-1.0.0

 

Download in de Play Store Download in de Apple Store